Ügyintézés

Wife showing where to sign to her husband

Ügyintézési szolgáltatásunkkal egyszerűbbé válik az öregségi, hozzátartozói vagy nemzetközi nyugdíjigénylés, a szolgálati idő határozattal történő megállapítása, a hiányzó idők igazolása.

Megbízása alapján képviseljük a nyugdíjbiztosítóval szemben minden nyugdíjjal kapcsolatos eljárásban. Ha megbíz minket a nyugdíjügyintézéssel, a teljes folyamat terhét levesszük a válláról.

Ügytípusok

Adategyeztetési eljárás: az ügyfél megbízása alapján lekérjük a nyilvántartásokban szereplő adatait, ellenőrizzük a valódiságukat, értelmezzük a tartalmát, intézkedünk a hiányzó adatok beszerzéséről, igény esetén képviseljük az ügyfelet a hatóság előtt, elkészítjük a szolgálati időt és kereseti adatokat megállapító határozat fellebbezését.

Nyugdíj igénylés: az ügyfél megbízása alapján elkészítjük és benyújtjuk a nyugdíj kérelmet, képviseljük az ügyfelet a teljes hivatali eljárásban, a határozat meghozatala után ellenőrizzük a számításokat, ha szükséges, elkészítjük és benyújtjuk a fellebbezést.

Nyugdíjalap számítás: a rendelkezésre álló jövedelmi adatokból pontosan kiszámítjuk az ügyfél nyugdíj alapjául szolgáló átlagkeresetét, és személyes konzultációval egybekötve értelmezzük azt, javaslatot téve a legjobb nyugdíj elérése érdekében tett lépésekre, követendő stratégiára.

Fellebbezés: az ügyfélünk megbízása alapján a nyugdíjbiztosító bármely határozatával szemben képviseljük őt a jogorvoslati eljárásban, elkészítjük és benyújtjuk a fellebbezést, illetve a bírósági keresetet.

Képviselet, szakértői feladatok: ügyfelünk megbízása alapján a nyugdíjbiztosító közigazgatási eljárásában, vagy a jogorvoslat peres szakaszában vállaljuk az ügyfél képviseletét, szakértői minőségben közreműködünk és segítünk az igényérvényesítésben.

Kapcsolatfelvétel