Munkatársaink

Irodánk alapítói és munkatársai sokéves államigazgatásban szerzett nyugdíjszakmai gyakorlattal és a felsőoktatásban szerzett oktatói tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik rendelkeznek a hitelességhez szükséges naprakész információkkal, valóban ismerik a nyugdíjrendszer működését, és értenek is a nyugdíjhoz.

Dezse Tivadar a SZÉPKOR Tanácsadó Iroda alapítója – nyugdíjszakértő és okleveles közigazgatási szakértő, jogi, valamint államigazgatási diplomákkal rendelkezik, közigazgatási szakvizsgát tett. Tapasztalatait az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság elemzőjeként szerezte. Felsőoktatási előadó és kutató: nyugdíjjogot oktat a szegedi és a miskolci egyetemen; doktori kutatási területe a nyugdíjrendszerek továbbfejlesztése és finanszírozása. A budapesti irodát vezeti és a szakértői tevékenységet irányítja országosan.

Szatmári Zita közgazdász végzettséget szerzett, a tanácsadói munka szervezése és az ügyfélszolgálati teendők ellátása a feladata.

Ügyintéző és tanácsadó munkatársaink mindegyike több éves, nyugdíjbiztosítónál szerzett ügyintézői gyakorlattal rendelkező szakember.